Opinia Timisoarei

A murit soferul care a provocat accidentul de pe Calea Aradului, la Timisoara. Facuse infarct la volan, avea 37 de ani. Video cu momentul impactului

TIMISOARA. Soferul care a provocat accidentul cu 3 masini, de joi dimineata, de pe Calea Aradului din Timisoara, a murit, dupa ce a facut atac de cord, inainte de carambol. Avea 37 de ani.

CITESTE SI: Accident cu 3 masini in intersectie, la Timisoara. Un autoturism infipt in gardul cimitirului. Foto

Din cate se pare, barbatului i s-ar fi facut rau la volan, si din cauza aceasta ar fi intrat cu viteza in masina din fata lui, care ulterior a ricosat in cel de-al treilea autoturism, apoi s-a infipt in gardul Cimitirului Eroilor. Impactul a fost atat de puternic incat gardul a fost pur si simplu daramat.

La locul accidentului au ajuns de urgenta echipajele medicale, care l-au preluat pe soferul vinovat si pe inca un conducator auto, tot de 37 de ani, si i-au dus la spital, pentru ingrijiri. Din pacate, primul s-a stins.

„Un barbat a condus pe Calea Aradului dinspre Piata Consiliul Europei inspre strada Miresei, iar in apropierea intersectiei cu strada Mitropolit Vasile Lazarescu a intrat in coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar, fiind proiectat pe sensul opus de mers unde a lovit un alt autoturism. In urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat intr-un gard. Au rezultat doua victime care au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Video: George Stefanita

UPDATE: Momentul impactului a fost surprins de o camera video aflata in intersectie.

Exit mobile version