Opinia Timisoarei

A murit Marius Mayer, unul dintre cei mai buni politisti pe care i-a avut Timisoara!

TIMISOARA. Politistii din Timisoara sunt in doliu. Marius Mayer, unul dintre ofiterii ce vor ramane o mare mandrie pentru care Inspectoratul de Politie Timis, a murit in aceasta dimineata. Avea 42 de ani.

Astazi, la ora 4, Marius a decis să meargă să cerceteze alte meleaguri. Sunt absolut sigură că a simţit toată iubirea voastră şi pentru asta vă mulţumesc tuturor„, a transmis indurerata sotia sa Alina tuturor celor care l-au cunoscut si l-au apreciat.

Marius Mayer, de la Compartimentul Urmariti, din cadrul IPJ Timis, suferise in urma cu cateva zile o interventie chirurgicala pe creier dupa un anevrism. Din pacate, starea sa s-a agravat, iar in aceasta dimineata ofiterul s-a stins.

Marius Mayer a fost caracterizat de colegii sai drept un politist desavarsit, care a prins zeci de urmariti international, si tocmai se intorsese dintr-o misiune din Anglia.

Anul acesta a fost decorat de Ministerul de Interne Spaniol pentru profesionalismul de care a dat dovada, aceasta dupa ce in urma muncii sale a fost prins unul dintre cei mai cautati criminali din lume, spaniolul Sergio Morate.

Marius Mayer va fi inmormantat miercuri la Bazosu Vechi, alaturi de bunici si de tatal sau, miercuri.

CITESTE SI: Unul dintre cei mai buni politisti din Timisoara, in stare grava! A fost decorat de Ministerul de Interne din Spania

Exit mobile version