Opinia Timisoarei

A murit Mario Hoffman, politistul care s-a impuscat in cap la Cenei, in judetul Timis

Mario Hoffman

TIMIS. Mario Hoffman, agentul de 29 de ani care vineri s-a impuscat in cap cu pistolul din dotare, a murit duminica seara la Spitalul Judetean din Timisoara.

Politistul fusese adus vineri noapte in stare grava, in coma de gradul 4, fiind internat de urgenta la sectia de terapie intensiva.

Mario Hoffman, agent de politie in cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Carpinis, a ales sa se sinucida in timp ce se afla in casa iubitei lui din comuna timiseana Cenei.

 

Tanarul era de loc din Lugoj, dar locuia de cativa ani la logodnica sa.

Trupul acestuia a fost descoperit zacand intr-o balta de sange, pe un fotoliu, intr-una din incaperile locuintei din Cenei. Tanarul avea arma in mana dreapta. Cumplita descoperire a fost facuta chiar de iubita lui.

Nimeni nu stie ce anume l-a determinat pe barbat sa recurga la acest gest extrem. Colegii lui din Politia Timis spun ca agentul principal nu avea probleme cu banii, nu avea niciun fel de datorii, iar relatia cu rudele si cu iubita lui erau excelente.

Politistul Mario Hoffman era angajat in Ministerul de Interne din 2004 si nu avusese niciun fel de abateri disciplinare.

Trupul lui va fi maine dus la morga pentru autopsie. Politistii au audiat-o pe iubita si pe rudele acesteia si continua ancheta pentru a stabili ce s-a petrecut in seara zilei de 6 ianuarie.

CITESTE SI: FOTO si VIDEO! Un politist din Timis s-a impuscat in cap, la Cenei, in casa viitorilor socri, chiar de Boboteaza

Exit mobile version