Opinia Timisoarei

A murit la Timisoara un copil de refugiat. Ce i-a adus sfarsitul micutului

TIMISOARA. Un micut de nici un an si-a gasit sfarsitul pe patul de spital, la Timisoara.

CITESTE SI: Amanunte ce te lasa fara cuvinte ies la iveala in cazul fetei de 12 ani din Timisoara care planuise sa-si omoare parintii si sa se sinucida. Video 

Este vorba despre un copil de doar 11 luni, al unei refugiate din Irak, ce a fost prinsa, impreuna cu familia, in timp ce incerca sa treaca ilegal granita in Romania.

Copilul suferea de mai multe malformatii congenitale, cerebrale si de cord,  si a contractat virusul rujeolei, care i-a fost fatal.

Potrivit medicilor, nu se stie daca micutul a fost vaccinat, si nici daca a fost nascut in Irak, in vreun spital sau pe vapor, in drumul spre Romania.

„Un copil cu probleme mari de sanatate. Din pacate, a facut si rujeola si a decedat, Avea 11 luni. Nu era problema de vaccinare pentru ca nu se stie daca s-a nascut in Irak sau pe vapor. Avea multiple malformatii congenitale si cerebrale”, a spus medicul Virgil Musta, purtatorul de cuvant al Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara.

Potrivit reprezentantilor spitalului, micutul a mai fost internat si la un spital din Belgrad, iar apoi, dupa ce familia lui a ajuns in Romania, a necesitat ingrijiri medicale si a fost preluat de medicii de la Pediatrie.

De la declansarea epidemiei de rujeola, doar in Timis au murit 9 oameni, cei mai multi copii, iar numarul de cazuri confirmare a ajuns la 1.226.

Exit mobile version