Opinia Timisoarei

A murit batranul calcat in picioare de un vecin intr-un bloc din Timisoara

TIMISOARA. A fost pur si simplu calcat in picioare de un vecin intr-un bloc din Timisoara si a ajuns in stare grava la spital vineri. Noaptea trecuta s-a stins.

CITESTE SI: A murit in Terapie Intensiva primul pacient care a refuzat tratamentul pentru coronavirus, la Timisoara

Este vorba de barbatul de 72 de ani batut cu bestialitate de vecinul sau mai tanar cu 20 de ani, care si-a dat ultima suflare pe patul de spital.

Scandalul a pornit in scara blocului aflat pe Intrarea Martir Angela Sava, din zona Girocului. Dupa un schimb de replici, vecinul mai tanar si-a iesit din minti si a inceput sa-l loveasca cu pumnii si picioarele pe batran, pana cand acesta s-a prabusit la pamant, fara sa mai miste.

Locatarii blocului au auzit tipetele si au iesit imediat sa vada ce se intampla. Au chemat politia si salvarea, iar batranul, intrat in stop cardio-respirator, a fost resuscitat. Imediat ca si-a revenit in simtiri, a fost dus de urgenta la spital, in stare grava, unde, din pacate, nu a mai trait decat o zi.

Politistii l-au retinut imediat pe atacator, pentru 24 de ore, pentru vatamare corporala. Sambata, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare de 30 de zile. Iar acum, intrucat batranul pe care l-a nenorocit cu bataia a murit, agresorul va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Exit mobile version