Opinia Timisoarei

A luat foc in mers! Mercedes in flacari, in intersectie, langa Timisoara! Ce s-a intamplat? FOTO!

TIMISOARA. Momente de panica, duminica dimineata, pe o strada principala din localitatea Chisoda aflata la marginea Timisoarei! O masina a ars ca o torta in mijlocul unei intersectii.

Autoturismul, un Mercedes, a fost cuprins de flacari in mers. Soferul a observat si a sarit imediat din masina. A incercat sa stinga incendiul cu un extinctor, insa in zadar. Speriat, omul a sunat la numarul de urgenta 112 sa ceara ajutorul pompierilor.

S-a intervenit de la unitatea de pompieri din Giroc cu 1 autospeciala si 5 subofiteri pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o masina in localitatea Chisoda din judetul Timis. Ajunsi la fata locului, pompierii au constatat ca masina ardea in proportie e 100%. Cauza probabila este un scurtcircuit electric la motor. Cand a izbucnit incendiul, masina se afla in deplasare. Din fericire, soferul a reusit sa se salveze, iesind din autoturism. El a incercat initial sa stinga incendiul, insa nu a reusit”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Bogdan Mutu, purtatorul de cuvant al
ISU Banat.

Soferul e fericit ca a scapat cu viata. Masina insa s-a facut scrum.

Sursa foto: Facebook/Florin Ciurariu/ISU Banat

Exit mobile version