Opinia Timisoarei

A lovit un om cu masina, pe o sosea din Banat, si a fugit de la locul accidentului. Cum a incercat sa scape lasul de politisti

Un barbat a fost retinut lanumai cateva ore dupa ce a lovit cu masina un om si a parasit in graba locul accidentului.

CITESTE SI: Accident violent intre doua masini. Trei oameni au fost raniti. Foto 

Totul s-a intamplat sambata dupa-amiaza pe strada Terovei, din Resita. Barbatul in varsta de 47 de ani conducea din directia Calea Caransebesului catre cartierul Terova, cand a trecut pe langa o autoutilitara. Aici l-a acrosat pe un barbat in varsta de 54 de ani, pe care l-a trantit pe asfalt.

Omul nici macar nu a franat sa vada ce s-a intamplat si si-a continuat drumul. Dupa ce a parasit locul accidentului a realizat ce a facut si s-a gandit ca nu va fi prins daca ascunde masina. Astfel a mers in padure unde a abandonat autoturismul si s-a intors pe picioare in oras.

Politistii i-au dat repede de urma si dupa verificarile in baza de date au aflat ca barbatul nu detine permis de conducere. Cum mirosea puternic a alcool, oamenii legii l-au pus sa sufle si in aparatul etilotest, care a aratat o valoare de 1.16 mg/l alcool pur in aerul expirat. Omul a fost dus la spital pentru prelevarea probelor de sange si stabilirea exacta a alcoolemiei. Tot acolo a ajuns si victima sa, care a primit ingrijiri medicale.

Soferul este acum cercetat pentru conducere fara permis, conducere sub influenta bauturilor alcoolice, vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si modificarea sau stergerea urmelor acestuia.

Individul a fost dus in fata magistratilor, care au decis ca omul sa ramana in spatele gratiilor in urmatoarele 30 de zile.

Exit mobile version