Opinia Timisoarei

A lovit un caine cu masina pe Autostrada Timisoara – Deva, iar acum primeste despagubiri de la CNAIR

Sentinta favorabila unui sofer care a lovit un caine ce i-a aparut in fata masinii pe cand mergea pe Autostrada Timisoara – Deva.

CITESTE SI: Ne trimit autobuzele inapoi acasa. Primarul din Deva nu mai vrea mijloace de transport inchiriate de la Timisoara 

Omul si-a distrus autoturismul si a decis sa se indrepte impotriva administratorilor soselei de mare viteza care ar fi trebuit sa protejeze drumul pentru un trafic in siguranta.

Tribunalul Hunedoara a obligat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere sa-i achite soferului pagubit daune de 5.300 de lei, reprezentand contravaloarea reparatiilor masinii si daune morale de 1.000 de lei.

La data de 6 ianuarie 2018, in jurul orelor 17.20 reclamantul se deplasa pe autostrada Deva – Timisoara, cu autoturismul marca Volswagen Passat. La km 450 pe autostrada i-a iesit brusc in fata un caine, care a traversat in fuga, cu care a intrat in coliziune, desi a incercat sa il evite, rezultand avarierea autoturismului. Prezenta cainelui pe autostrada denota faptul ca parata (CNAIR) nu a luat toate masurile de prevedere ce se impuneau in calitatea sa de administrator al drumului, pentru a preintampina ivirea unor astfel de situatii”, se arata in motivarea sentintei definitive pronuntată de Tribunalul Hunedoara, mai noteaza zhd.ro.

Exit mobile version