Opinia Timisoarei

A intrat in casa peste mama si fiica lui, dupa ce in trecut le batuse. Barbat retinut pentru ca a incalcat ordinul de protectie la Timisoara

TIMISOARA. Un barbat a fost retinut de politistii din Timisoara, dupa ce a incalcat ordinul de protectie. Acesta nu avea voie sa se apropie la mai putin de 100 de metri de mama si fiica lui, insa nu a tinut cont de lege iar joi a intrat peste cele doua in casa.

CITESTE SI: Noi probleme pe drumul Timisoara – Mosnita. Tubulatura pentru retelele de internet, deja sparta, desi n-a fost inca data in folosinta

Cand s-a trezit cu fiul sau de 58 de ani in casa, batrana mama, speriata, a anuntat imediat politia, iar un echipaj de la Sectia 4 a ajuns imediat la locuinta femeii si l-a ridicat pe barbat.

In urma verificarilor efectuate a reiesit ca, in data de 24 februarie a.c., barbatul de 58 de ani, nu a respectat ordinul de protecție emis de Sectia 4 Timisoara, prin care i se interzicea sa se apropie la mai putin de 100 de metri de mama si fiica acestuia”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version