Opinia Timisoarei

A ‘ingrozit’ etilotestul, iar politistii si-au pus mainile-n cap. Cat de beat putea fi un sofer din Banat in trafic

Politistii au ramas muti de uimire, dupa ce au testat cu aparatul etilotest un sofer care a provocat un accident.

CITESTE SI: ‘Impanzim Timisoara cu camere de video si scoatem puscariasi pe strazi’. Problema uriasa a orasului la care primaria cauta solutii 

Totul s-a petrecut pe strazile localitatii Anina. Barbatul in varsta de 59 de ani a baut bine, apoi s-a urcat la volan si a plecat la drum, prin localitate. Nu dupa mult timp, inevitabilul s-a produs. A lovit o masina parcata, insa si-a continuat drumul foarte linistit.

Politistii l-au oprit in trafic si, pentru ca mirosea a alcool de la o posta, l-au testat cu aparatul etilotest. Rezultatul i-a lasat fara cuvinte pe oamenii legii. Nu mai putin de 2,12 mg/l alcool pur in aerul expirat a indicat etilotestul.

CITESTE SI: Vom trece peste Bega pe pasarele pietonale cu balustrade din sticla. Planurile Primariei Timisoara, in preajma unui pod din centrul orasului. Video 

Politistii l-au dus de urgenta pe barbat la Spitalul orasenesc Oravita, pentru recoltarea de probe si au inceput cercetarile pe numele lui, pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

Exit mobile version