Opinia Timisoarei

A ‘indoit’ si semaforul nou-nout. Impact violent intr-o intersectie din Timisoara. Soferita la spital

TIMISOARA. Accident de circulatie, marti seara, la Timisoara.

CITESTE SI: ‘A dat-o peste cap prin aer, tremura toata’. Fata de 18 ani izbita de o masina pe trecerea de pietoni in Timisoara. Video 

Doua masini s-au izbit violent din pricina unei neacordari de prioritate in intersectia Cetatii cu Torontalului, la efectuarea unui viraj.

In urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat in semaforul nou nout montat in intersectie si intr-un indicator rutier.

 

Impactul a fost atat de puternic incat stalpul care sustinea instalatia de semaforizare a fost aproape daramat, indicatorul rutier pentru trecerea de pietoni pus la pamant, iar masinile avariate.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a condus un autoturism pe Calea Torontalului dinspre Piața Consiliul Europei, iar la un moment dat la intersecția cu bld. Cetății ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 35 de ani.

În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv femeia în vârstă de 35 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Mai multe gasiti pe pagina de Facebook opiniatimisoarei.ro!

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la redactie@opiniatimisoarei.ro sau pe contul nostru de Facebook

Exit mobile version