Opinia Timisoarei

A incercat sa-si omoare iubita, apoi s-a sinucis! Un tanar si-a infipt cutitul drept in inima!

RESITA. O sinucidere precedata de o tentativa de omor a zguduit in aceasta dimineata Resita.

Un tanar de 30 de ani a incercat sa-i ia viata iubitei sale, apoi si-a curmat zilele. Barbatul fusese internat in spital aseara de catre familie dupa ce suferise un accident vascular cerebral.

Aflat pe un pat la Terapie Intensiva, tanarul a profitat de un moment in care nu era supravegheat de personalul medical, s-a deconectat de la aparate si plecat spre casa cu o masina pe care a furat-o, noteaza resita.ro.

Cum autoturismul era dotat cu sistem de urmarire prin GPS, proprietarul a sesizat politia si agentii l-au descoperit repede pe hot. A fost gasit intr-un cartier din Resita si dus inapoi in spital, insa acesta a fugit si a doua oara.

Tanarul s-a intors acasa la iubita lui si, banuind-o pe aceasta ca a fost cea care a alertat politia, a vrut sa se razbune si i-a infipt acesteia un cutit in spate.

Cand si-a dat seama ce a facut, cu acelasi cutit s-a sinucis. S-a injunghiat exact in inima si a murit pe loc. Iubita lui a fost dusa de urgenta la spital in Resita, iar mai apoi a fost transferata la Timisoara, din pricina complicatiilor.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu precizie ce s-a intamplat.

Exit mobile version