Opinia Timisoarei

A inceput montarea panourilor informative! Din septembrie vom afla tot ce misca in Timisoara, de pe panouri uriase

TIMISOARA. Lucrari la drumuri, spectacole, concerte, intreruperi de apa, de curent sau anunturi de dezbateri publice sunt doar cateva dintre informatiile pe care le vom afla de pe mai multe panouri uriase care vor impanzi Timisoara incepand din toamna.

Reprezentantii Primariei Timisoara au inceput deja montarea panourilor informative. Sunt 29 la numar si vor fi puse in cele mai aglomerate zone din oras. Primele au fost instalate in Piata 700 si in parcarea Primariei Timisoara si au 2/3 metri, respectiv 3/4 metri. Cel de-al treilea se va monta la Stadionul Dan Paltinisanu, acesta fiind cel mai mare dintre toate, de 6/8 metri, spun reprezentantii Primariei Timisoara. In urmatoarea perioada se vor monta celelalte 26, care sunt de dimensiuni mai mici, 1/1 metru. Acestea vor fi puse la intrarile in oras, in Piata Iosefin, Piata Traian, Piata Libertatii, strada Alba Iulia si in alte zone mai aglomerate.

„Pe cele 3, care sunt mai mari, se pot pune si imagini, nu numai text. Pe celelalte 26 vor fi informatii utile, de la intreruperi de apa, la termene pana la care timisorenii trebuie sa-si plateasca taxele, anunturi de dezbateri publice, anunturi pentru sedintele de consiliu local, lucrarile la strazi, pana la spectacole si concerte”, ne-a spus unul dintre responsabilii de proiect.

Ele vor fi functionale, cel mai probabil, la sfarsitul lunii septembrie. Nu se pot porni pe rand, deoarece vor functiona in retea, ne-au dezvaluit reprezentantii Primariei.

Pe panouri nu se va putea face insa publicitate, deoarece acestea sunt instalate cu fonduri europene, aproape 1 milion de euro. Potrivit Directiei de Dezvoltare din cadrul Primariei Timisoara, valoarea proiectului este de 4,5 milioane de lei, din care 3,5 vin de la Uniunea Europeana si de la bugetul de stat.

Unul dintre panouri a fost montat chiar in curtea Primariei Timisoara, in parcarea din spatele cladirii de pe CD Loga, o zona frecventata mai mult de angajatii din institutie decat de simplii timisoreni.

Exit mobile version