Opinia Timisoarei

A incasat o bataie sora cu moartea, din dragoste! Tanar lasat intr-o balta de sange peste drum de cimitir in Calea Sagului! Ce grozavie s-a putut intampla? FOTO!

TIMISOARA. Scene violente intr-o scara de bloc din zona Calea Sagului vineri seara! Un tanar a fost batut cu salbaticie de alti doi la intalnirea sa cu fosta iubita.  Acestia l-au lovit cu pumnii si cu picioarele pana l-au umplut de sange si de vanatai.

Politistii si medicii SMURD au fost chemati in mare graba de vecinii socati de cele petrecute.

Tanarul de 29 de ani a trait o frumoasa poveste de iubire vreme de 10 ani cu o femeie. Relatia lor s-a sfarsit in urma cu putin timp, iar vineri seara fosta prietena l-a chemat sa se intalneasca pentru a-i da niste lucruri si niste fotografii.

Inca indragostit, se pare, si fara sa banuiasca ce avea sa urmeze, barbatul a acceptat. Femeia insa nu a venit singura, ci cu actualul iubit si cu un prieten al acestuia.

In timpul intalnirii, a pornit o cearta apriga intre cei 4. A urmat o bataie sora cu moartea. Ceilalti doi barbati l-au lovit cu pumnii si cu picioarele si l-au lasat intr-o balta de sange in scara unui bloc de pe Calea Sagului, vizavi de cimitir. Apoi au disparut.

O vecina l-a gasit pe tanar si, speriata, a sunat la 112 sa ceara ajutor. Imediat la fata locului au sosit politistii de la Sectia 3 si medicii de pe SMURD care l-au preluat si l-au transportat la spital pentru ingrijiri.

Din povestirile barbatului, politistii au reusit sa-l identifice pe unul dintre batausi si acum il cauta pe cel de-al doilea. Acestia vor fi cercetati pentru loviri si alte violente.

Exit mobile version