Opinia Timisoarei

A impuscat mortal un hot, iar acum sta 4 ani dupa gratii la Timisoara

Condamnat la 4 ani de puscarie dupa ce a ucis un hot. Un paznic si-a primit pedeapsa dupa ce a tras cu arma dupa un barbat venit la furat in lanul de porumb pe care il supraveghea.

CITESTE SI: Un sofer a fugit ca un las dupa ce a lovit o biciclista in Timis! Ce a ‘uitat’ la locul accidentului? 

S-a intamplat in urma cu 2 ani in Valea Pogoniciului. Paznicul statea in postul sau si veghea terenul agricol, cand l-a vazut pe un individ ca sustragea stiuleti de porumb. A insfacat pusca de vanatoare si a tras in directia acestuia. Hotul a murit, iar paznicul trage acum ponoasele pentru ca nu avea dreptul sa foloseasca acea arma si nici vreo autorizatie legala de vanatoare. Mai mult, cartusul utilizat era unul artizanal.

CITESTE SI: E oficial! Romanii au o noua zi LIBERA! 

Un barbat in varsta de 39 de ani, din Ramna, pe numele caruia Judecatoria Resita a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii, este condamnat la 4 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, sentinta ramasa definitiva prin Decizia penala a Curtii de Apel Timisoara din data de 14.11.2016. in fapt, in noaptea de 6/7 septembrie 2014, in timp ce executa paza unui lan de porumb in Valea Pogoniciului pentru a preveni distrugerile provocate de animalele salbatice, inculpatul a executat un foc cu arma din dotare, utilizand un cartus fabricat artizanal si a impuscat mortal un barbat. Acesta a folosit arma letala fara drept, cu un cartus artizanal si neavand autorizatie legala de vanatoare”, transmit reprezentantii IPJ Caras Severin, potrivit radioresita.ro.

Politistii Serviciul de Investigatii Criminale Resita l-au condus pe paznicul condamnat la Penitenciarul Timisoara pentru executarea pedepsei.

Exit mobile version