Opinia Timisoarei

A iesit din autoizolare. Dominic Fritz, primarul ales al Timisoarei, negativ si la al doilea test COVID

TIMISOARA. Dupa ce la inceputul saptamanii anunta ca a intrat in contact cu o persoana infectata cu coronavirus, primarul ales Dominic Fritz rasufla usurat. Si cel de-al doilea test de COVID i-a iesit negativ.

CITESTE SI: Am trecut de 1,5 rata de infectare cu COVID in Timis. Record de noi cazuri: 155, in doar 24 de ore 

CITESTE SI: 2880 de noi imbolnaviri cu coronavirus si 53 de morti, in Romania. Record de infectari in Timis 

„Am făcut încă un test de Covid-19 astăzi și a ieșit și el negativ. Nici nu am și nu am avut simptome, așa că pot ieși din auto-izolare. M-am încălțat deja pentru o plimbare la soare!”, a scris pe pagina sa de Facebook Dominic Fritz.

Acesta a indemnat la respectarea masurilor de preventie si spune ca, in zilele in care a stat in autoizolare, a inceput sa puna la punct un plan cu ajutorul caruia Timisoara sa devina un exemplu in ceea ce priveste combaterea pandemiei de coronavirus.

„Rog mult să aveți grijă de voi și de cei din jur. Purtați mască, aerisiți bine, fiți buni unii cu ceilalți la distanță. În ultimele zile am lucrat cu echipa mea, printre altele, la un plan ca să facem din Timișoara un oraș exemplar în combaterea pandemiei. Revin în curând cu detalii, ținem aproape!”, a adaugat primarul ales.

Va reamintim, miercuri dimineata, primarul ales al Timisoarei anunta ca s-a autoizolat dupa ce a intrat, luni, in contact cu o persoana care a fost depistata cu COVID – 19. Marti, Fritz a avut mai multe intalniri, printre care cu prefectul judetului Timis, Liliana Onet si cu conducerea Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara.

 

Exit mobile version