Opinia Timisoarei

A furat pana… a lesinat! Cum si-a petrecut noaptea un banatean pus pe fapte mari?

A fost o noapte lunga pentru politisti. Acestia au fost sesizati la numarul 112 ca o persoana necunoscuta a patruns intr-o locuinta, la adapostul intunericului. Insa acesta avea sa fie numai inceputul.

Politistii de la Otelu Rosu au primit un apel disperat, iar cel care sunase sustinea ca cineva a intrat intr-o casa din oras si a furat cate ceva.

Ajunsi la fata locului, oamenii legii au constatat ca un barbat de 57 de ani care consumase alcool a patruns intr-o locuinta din Bucova, iar de pe hol a furat o pereche de cizme de dama. Dupa ce a fost surprins de stapan a scos cheile din yala si a incuiat usa pe exterior, iar proprietarii au ramas inchisi in casa.

Politistii au pornit pe urmele hotului si asa au aflat ca acesta, dupa ce a furat cizmele s-a dus la un local sa mai bea, insa a gasit pe pult un telefon mobil pe care l-a furat, de asemenea.

Cand a dat ochi cu politistii, barbatul a lesinat, iar oamenii legii vazand ca e in stare avansata de ebrietate au chemat salvarea pentru a-l transporta la spital.

Asupra barbatului au fost gasite obiectele furate si au fost inapoiate partilor vatamate.

In acest caz politistii continua cercetarile pentru infractiunea de furt calificat.

Exit mobile version