Opinia Timisoarei

A furat din banii mai multor firme din Croatia si a fost prins la Timisoara. De ce l-au amendat politistii pe un barbat cautat in toata Europa inainte sa-l duca in arest

TIMISOARA. Il cautau de mai multa vreme pentru o serie de infractiuni economice si au aflat ca s-ar ascunde la Timisoara. Politistii din Croatia le-au cerut ajutorul celor din Romania ca sa-l prinda pe un barbat, oferindu-le cele mai importante informatii.

CITESTE SI: Incendiu de proportii la Timisoara. O hala uriasa a unei fabrici, in flacari. Peste 70 de pompieri au intervenit. Video

Miercuri, agentii de la Politia Rutiera Timis l-au tras pe dreapta in trafic, pe strada Marginii din Timisoara.
Croatul, in varsta de 54 de ani, pe numele caruia exista un mandat european de arstare, a fost incatusat.

Bărbatul, în calitate de reprezentant legal al unor societăți comerciale, și-ar fi însușit ilegal sume de bani din fondurile societăților în cauză, săvârșind infracțiunea de deturnare de fonduri, prevăzută de legislația din Croația.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind sancționat contravențional, cu 1.305 lei.

Totodată, permisul de conducere al acestuia a fost reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Croatul a fost predat ofiterilor de la Serviciul de Investigatii Criminale. A fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara, ulterior fiind introdus in Arestul IPJ Timis, in asteptarea indeplinirii procedurilor de extradare.

Exit mobile version