Opinia Timisoarei

A fugit dupa ce a izbit un BMW pe una din strazile preferate de soferii care fac liniute la Timisoara! Urmarea e incredibila! FOTO!

TIMISOARA. A lovit o masina, a incercat sa dispara cat mai grabnic de la locul faptei, insa astrele i-au fost potrivnice. La scurt timp, soferul fugar s-a oprit cu masina intr-un stalp. Ingrozit ca ar putea fi prins, a coborat din autoturism si a luat-o la sanatoasa. E cautat acum de politisti.

Accidentele s-au petrecut joi seara pe strada C A Rosetti din cartierul Ronat din Timisoara.

Soferul unui VW Passat a pierdut controlul volanului si a izbit un BMW X5 parcat in fata casei proprietarului. In urma impactului a ajuns pe cealalta parte a strazii, unde a lovit puternic bordura. A coborat cu rotile de pe spatiul verde si, in loc sa se dea jos de la volan si sa il anunte pe cel pagubit ca i-a avariat masina,  soferul vinovat a calcat pedala de acceleratie incercand sa dispara cat mai iute.

Dupa nici 100 de metri insa, a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un stalp de curent. Impactul a fost atat de violent ca Passatul s-a intepenit acolo, dupa ce puntea din fata s-a rupt, iar o roata s-a smuls.

Bubuitura puternica i-a scos pe localnici speriati pe la porti. Acestia au putut vedea doar cum cel aflat la volan a reusit sa iasa din masina si cum a fugit ca din pusca pe o strada laterala, abandonand autoturismul ce nu mai putea fi miscat din loc.

Oamenii au sunat imediat la Politie sa anunte cele intamplate.

Timisorenii care stau in zona spun ca strada Rosetti este una dintre cele preferate de tinerii care fac concursuri prin oras, celebrele liniute.
Strada e lunga si dreapta si are asfaltul bun, asa ca iubitorii de intreceri de acest fel o prefera, mai ales vara.

Peste vara nu pot sa dormi, ti-e frica sa iesi pe strada dupa ce se lasa intunericul. Vin si se dau ca nebunii. Si soferi si motociclisti„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro unul dintre cei care locuiesc pe strada.

Ne-am saturat de astia cu motoare puternice care vin la noi pe strada. Avem si o gradinita aicia la doi pasi si astia vin si ziua, dar mai ales noaptea. Se poate intampla o nenorocire. Cand apare politia, se imprastie ca potarnichile si unde sa-i mai prinda…Cum pleaca echipajul se intorc la liniute„, a precizat pentru opiniatimisoarei.ro un alt localnic.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul si cine a fost la volan.

Fotografiile ne-au fost trimise de un cititor pe adresa redactie@opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Exit mobile version