Opinia Timisoarei

A fugit din Timisoara pentru cateva ore la un spa de 5 stele! Unde se relaxeaza primarul Nicolae Robu si pe cine tine aproape, cu tandrete? FOTO!

TIMISOARA. Inaintea ultimei furtuni din partid, careia trebuie sa-i tina piept, finalizarea listelor de candidati PNL Timis in alegeri, dupa iesirea lui Vasile Blaga, Nicolae Robu a decis sa ‘evadeze’ din Timisoara pentru cateva ore. Aceasta dupa ce toata dimineata de sambata a avut un program incarcat, cu oaspeti de seama, la Zilele Serviciilor Publice din Piata Unirii.

Odata incheiat programul, edilul a plecat la Baile Felix pentru a se relaxa la un spa de 5 stele al unui hotel proaspat deschis .

Nicolae Robu a mers in excursia-fulger impreuna cu sotia.

La orele 18.00, in tinuta lejera, edilul putea fi vazut pe marginea uneia dintre piscinele interioare, stand pe un scaun, cu ochii atintiti asupra telefonului, semn ca treburile nu i-au dat pace intrutotul nici in planuita iesire de odihna.

Dupa ce a consultat ultimele mesaje insa, edilul a decis sa ia totusi o pauza, si-a luat sotia de mana si s-au plimbat indelung impreuna prin centrul de relaxare.

Gestul tandru a fost apreciat de cei aflati in preajma, care i-au recunoscut pe sotii Robu si i-au urmarit cu privirea minute in sir.

 

Exit mobile version