Opinia Timisoarei

A fugit din Timisoara la un spa de 5 stele! Unde se relaxeaza primarul Nicolae Robu de 1 Mai si pe cine tine aproape? FOTO!

TIMISOARA. Linistit dupa alegerile din partid si lansarea cu succes a Festivalului Florilor la Timisoara, Nicolae Robu a decis sa ‘evadeze’ din Timisoara pentru cateva zile, in minivacanta de 1 Mai.

CITESTE SI: Casa unui MILIONAR din Timisoara, sparta de hoti! Ce au reusit sa fure? 

Edilul a plecat la Baile Felix, langa Oradea, pentru a se relaxa la un spa de 5 stele al unui hotel.

Nicolae Robu a mers in excursie impreuna cu sotia.

In tinuta lejera, imbracat intr-un halat alb, primarul Timisoarei putea fi vazut duminica la amiaza pe terasa de la marginea uneia dintre piscine, stand la o masa, cu ochii atintiti asupra telefonului, semn ca treburile nu i-au dat pace intrutotul nici in planuita iesire de odihna. Dar, daca e sa ne luam dupa activitatea sa online din ultimele ore, Nicolae Robu isi petrece timpul la soare, pe Facebook.

CITESTE SI: Soarta casatoriilor a mii de tineri la Timisoara, schimbata de un cuvant auzit gresit  

La un moment dat, edilul s-a asezat la coada sa-si comande ceva de mancare si, pana cand pranzul sa fie gata, s-a servit cu o bere rece.

Palmierii cu care e decorat centrul de relaxare reprezinta o atractie pentru primarul Timisoarei, care dupa-masa a decis sa faca o sedinta foto cu arborii exotici.

Se pare ca primarului NicolaeRobu ii prieste de minune la spa-ul bihorean, intucat nu e pentru prima oara cand a fost surprins relaxandu-se acolo.

In octombrie anul trecut, opiniatimisoarei.ro il regasea in acelasi loc bucurandu-se de odihna, impreuna cu sotia.

Exit mobile version