Opinia Timisoarei

A fost schimbat directorul Spitalului Victor Babes din Timisoara, cel mai performant in lupta cu coronavirusul din Romania. Decizia ministrului Sanatatii

TIMISOARA. In plina pandemie de coronavirus PNL schimba directorul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, cel mai performant din Romania in lupta cu COVID 19.

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a decis sa faca o rocada si sa inlocuiasca managerul dr. Voichita Lazureanu cu directorul medical dr. Cristian Oancea.

CITESTE SI: Al doilea val de infectati cu coronavirus va fi cam intr-o saptamana. Ingrijorarile medicului Virgil Musta de la Timisoara, care a vindecat peste 450 de oameni de COVID 19. Video

Practic, echipa de conducere ramane aceeasi, intrucat medicul Voichita Lazureanu a trecut director medical al unitatii sanitare, in locul profesorului Cristian Oancea. Este de asteptat ca cei doi doctori valorosi ai Timisoarei sa colaboreze pe mai departe la fel de bine, asa cum au facut-o cu succes si pana acum.

Medicului Voichita Lazureanu i s-a incheiat mandatul, iar concursul pentru ocuparea pozitiei de manager al spitalului trebuia organizat de Primaria Timisoara inca de acum o luna, insa a fost amanat din pricina pandemiei.

In acest moment, la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara mai sunt internati 39 de pacienti cu coronavirus, dintre care 5 la Terapie Intensiva.

Peste 480 de oameni au fost vindecati de COVID 19 de la inceputul pandemiei la Timisoara.

Exit mobile version