Opinia Timisoarei

A fost publicata cea mai clara fotografie cu celebrul monstru din Loch Ness, Scotia

Potrivit legendei, monstrul din Loch Ness ar fi fost vazut prima oara in secolul al VI-lea, de un calugar  care se ruga in apropierea lacului.

Pe baza descrierilor acestuia, s-au scris carti si mii de articole de presa despre acest monstru, iar in cautarea lui au mers o multime de aventurieri. Asa s-a ajuns ca, in secolul XXI, un pasionat navigator scotian sa isi dedice viata cautarii lui „Nessie”, asa cum a fost poreclit ciudatul animal.

In ultimul sfert de veac, George Edwards a avut un singur mare tel: gasirea lui Nessie. Iata ca acum, dupa mai bine de 25 de ani de cautari, Edwards prezinta lumii ceea ce el numeste „cea mai buna dovada a existentei lui Nessie”, o fotografie realizata cu putin timp in urma.

Am vazut ceva cu coltul ochiului si am pus rapid mana pe aparat.  Am reusit sa prind o imagine destul de buna„, spune Edwards pentru ABC News, despre fotografie.

Anual, milioane de turisti din intreaga lume vin la Loch Ness pentru o plimbare pe lac si cu aparatele foto pregatite in speranta ca vor surprinde un instantaneu cu Nessie.

Exit mobile version