Opinia Timisoarei

A fost prins hotul pe bicicleta care a intrat in casa peste o studenta in timp ce dormea, la Timisoara. Video

TIMISOARA. Dupa ce miercuri seara opiniatimisoarei.ro va prezenta imagini cu un hot care actiona pe bicicleta si care a dat o lovitura in zona Lipovei din Timisoara, unde a intrat pe fereastra deschisa a unei case in care dormea o studenta, joi politistii l-au capturat.

CITESTE SI: Hot filmat pe cand da lovitura, la Timisoara. A venit cu bicicleta si a intrat pe fereastra deschisa a unei case in care dormea o studenta. Video 

Barbatul a fost filmat pe cand, impreuna cu un altul, tot pe doua roti, s-a apropiat de intrare. A sprijinit bicicleta de gard, in vreme ce ‘colegul’ a ramas in apropiere pentru a supraveghea zona, apoi a deschis linistit poarta, parca stiind ca e defecta de cateva zile, si a patruns in curte. A mers la una dintre casele din spate, a sarit pe geamul deschis al unei incaperi de la parter si a insfacat ce a gasit rapid la vedere, un portofel cu acte si bani, ce apartinea unei studente care locuia acolo, iar in acel moment dormea. Barbatul a iesit in graba, s-a urcat pe bicicleta si a disparut.

Studenta ne-a trimis la redactie imaginile, pe care le-am publicat, iar politistii de la Sectia 5 Timisoara au prelevat probe si au adunat indicii care i-au dus rapid pe urmele faptasului.

Atacatorul are 30 de ani, a fost gasit pe strada Torac, in zona cimitirului din Buziasului si e un client mai vechi de-al oamenilor legii. A fost retinut si va fi cercetat pentru furt calificat.

Era cautat de politisti pentru inca 3 furturi date in Timisoara, tot la locuinte de la parter, prin aceeasi metoda, sarind pe geam, dar si dintr-un imobil in constructie.

Mai multe gasiti pe pagina de Facebook opiniatimisoarei.ro!

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la redactie@opiniatimisoarei.ro sau pe contul nostru de Facebook

CITESTE SI: Afli primul tot ceea ce se intampla cu adevarat important in Timisoara si in regiune cu Aplicatia de stiri Opinia Timisoarei. 3 tipuri de alerte te tin mereu conectat la evenimente. Descarca gratuit Aplicatia OT aici!

Exit mobile version