Opinia Timisoarei

A fost mai usor cu nemtii. ASU Politehnica Timisoara, superioara in dubla amicala pe consola cu Borussia Monchengladbach

TIMISOARA. Intr-o perioada in care fotbalul s-a mutat pe console, „echipa suporterilor” ASU Politehnica demonstreaza ca este vizibila si in acest context. Dupa dubla amicala cu fratii din Giulesti, Peluza Sud a jucat in seara primei zile de Pasti cu fratii din strainatate, Nordkurve Monchengladbach. Cele doua grupari de suporteri sunt legate de o prietenie de peste un deceniu.

CITESTE SI: Revine handbalul si pentru Poli Timisoara sau se ingheata campionatul? 

Asa ca ideea unei duble amicale intre trupa viola si cea germana, pe FIFA Pro Clubs PS4 a venit logic, iar cei mai buni gameri din Timisoara si Monchengladbach s-au intalnit in aceasta seara. Dubla amicala a avut si un scop caritabil, biletele virtuale vandute, peste 1000 la 15 lei bucata, urmand a ajuta bugetul gruparii banatene.

Revenind la joc, prima partida a fost intensa, oaspetii au condus la pauza cu 1-0 dupa golul lui Buffel, dar Politehnica a egalat pe final dupa reusita lui Adi Tomutea, 1-1. Statistica a fost insa de poarta banatenilor, 11-3 suturi spre poarta si 6-1 pe poarta.

In partida a doua, Peluza Sud, care are deja si o experienta mai bogata datorita competiilor nationale, a defilat practic. S-a impus cu 5-0, Andrei Lazar reusind o tripla, iar Andrei Laichici o dubla.

Asadar, suporterii banateni si cei germani au avut parte de putina actiune, iar partida a fost vizualizata live pe Youtube de peste 300 de oameni, mult mai multi fiind insa pe pagina de social media a banatenilor, intalnirea avand peste 4000 de vizualizari.

Exit mobile version