Opinia Timisoarei

A fost lansata bautura oficiala Poli Timisoara, in alb-violet! Vezi aici reteta!

Votca, suc de ananas, curacao, grenadine si multa, multa dragoste pentru Poli! Aceasta este reteta bauturii alb-violete lansate in aceasta dupa amiaza in clubul Lemon. Barmanul care a inventat-o se numeste George Tomoioaga si spune ca totul a inceput dintr-o joaca.

„Nu sunt un foarte mare fan al fotbalului, dar tin cu Poli. Intr-o seara m-am apucat sa combin mai multe ingrediente si asa a iesit acest cocktail. Eu sper ca tuturor fanilor de la Poli sa le placa bautura si sa vina sa o guste. Nu costa decat 10 lei”, spune George.

Barmanul s-a chinuit cateva minute bune sa-i dea bauturii o tenta violeta, asta si pentru ca in functie de lumini, culoarea acesteia se schimba. Ba se facea alb-rosie in culorile lui Dinamo, ba visinie in culorile celor de la Rapid, ba gri, spre amuzamentul asistentei .

DJ-ita oficiala a Politehnicii

Alaturi de bautura alb-violeta, fanii lui Poli vor mai avea parte si de o DJ-ita, care ii va incanta la party-uri cu muzica speciala. „Suporterii lui Poli prefera drum’n base-ul, insa cel mai frumos party este atunci cand la inceput in boxe se aude imnul lui Poli. Eu de cand ma stiu sunt suporterita si in fiecare an imi cumpar policard si nu pierd niciun meci al favoritilor”, spune Oana Balasa, aka DJ Kobra.

Exit mobile version