Opinia Timisoarei

A fost gasita drona lui Charlie Ottley, furata si aruncata langa un parc din Timisoara de trei copii

TIMISOARA. Drona celebrului jurnalist si realizator de documentare TV Charlie Ottley, furata si mai apoi abandonata de trei copii, a fost gasita de politisti. Au fost recuperate si filmarile pe care britanicul le facuse peste weekend.

CITESTE SI: Au fost prinsi cei care i-au furat drona lui Charlie Ottley, la Timisoara. Foto 

CITESTE SI: ‘Iubesc Timisoara, se putea intampla oriunde’. Rugamintea lui Charlie Ottley dupa ce i-au fost furate echipamentele de filmare 

Oamenii legii l-au identificat pe un barbat care a gasit geanta aruncata de copii pe bulevardul Bratianu, langa Parcul CIvic de unde o furasera de pe banca pe care era asezata langa Ottley.

Barbatul, de loc din Bacau, a luat geanta si a plecat acasa in Moldova.

A fost insa contactat de politisti, care i-au spus ca insusirea bunului gasit e infractiune si ca are 10 zile la dispozitie sa predea geanta. Omul a mers imediat si a incredintat-o intacta politistilor de la IPJ Bacau.

Echipamentul de filmare va sosi miercuri dimineata la Timisoara si ii va fi inapoiat lui Charlie Ottley, pentru ca acesta sa-si poata continua filmarile la documentarul de promovare a judetului Timis.

Va reamintim, in noaptea de duminica spre luni, la ora 3.00, pe cand se intorcea la hotel, faimosul jurnalist s-a oprit pentru cateva momente pe o banca din Parcul Civic. Trei copii care au trecut prin zona, au smuls geanta in care acesta avea o drona si cardurile cu imaginile proaspat filmate in zona Fagetului si au rupt-o la fuga. Ottley povestea ca s-a luat dupa ei, dar nu a reusit sa-i ajunga.

Copiii insa s-au speriat si au abandonat geanta in zona bulevardului Bratianu, apoi au disparut. Pe hotii minori, politistii i-au descoperit imediat, iar acum au recuperat si echipamentul de filmare.

Exit mobile version