Opinia Timisoarei

A fost gasit mort un medic ATI la Timisoara. Avea 27 de ani. Foto si video

TIMISOARA. Un medic rezident de numai 27 de ani de la Spitalul Judetean din Timisoara a fost gasit mort.

CITESTE SI: Epuizati fizic si secatuiti emotional, dupa munca neobosita de 1 an de pandemie. Mai bine de jumatate dintre angajatii Spitalului Victor Babes din Timisoara, in burnout. Rezultatele studiului facut in premiera in Romania

Tanarul Vlad Marinescu lucra pe Sectia de Terapie Intensiva si iesise din tura de noapte. Mama sa l-a gasit prabusit la pamant in locuinta si a sunat la 112. Din pacate, doctorii ajunsi la fata locului n-au mai putut face nimic pentru el.

,,Medicul rezident a lucrat pe COVID o buna perioada de timp, in ultimele zile a lucrat pe ATI normal (nu COVID, n.r.). Am fost informati in aceasta dimineata de faptul ca acesta a fost gasit decedat in locuinta sa. Necropsia va stabili ce anume s-a intamplat. Colectivul SCJUPBT isi exprima regretul vis a via de aceasta tragedie nemarginita”, transmit reprezentantii Spitalului Judetean Timisoara.

UPDATE: Politistii au deschis o ancheta pentru moarte suspecta. Nu exclud varianta unei sinucideri, pe fond de epuizare psihica.

La data de 4 aprilie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca o femeie si-a gasit baiatul de 27 de ani decedat in casa. A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, in care se efectueaza verificari pentru stabilirea cauzei decesului”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Medicii de la Spitalul Judetean din Timisoara sunt in stare de soc. Managerul Raul Patrascu subliniaza ca angajatii sunt epuizati in aceasta perioada de pandemie.

UPDATE: Medicul gasit mort la Timisoara s-a sinucis cu o substanta folosita la Terapie Intensiva, pe care si-a injectat-o. Video 

Exit mobile version