Opinia Timisoarei

A fost gasit barbatul care a luat 6.000 de euro dintr-un bancomat din Timisoara. A dat banii inapoi

TIMISOARA. A fost gasit barbatul care in urma cu cateva saptamani a luat 6.000 de euro din ATM-ul unei banci din Timisoara si a disparut. Acesta a recunoscut tot ce s-a intamplat si, mai mult, a inapoiat banii pagubitului, o studenta straina.

Polițiștii Secției 1 Timișoara au identificat persoana, care a sustras 6000 de euro din fanta bancomatului, de la o unitate bancară din Timișoara.Este vorba de un bărbat, în vârstă de 41 de ani din Timișoara,care a recunoscut fapta și a predat banii persoanei vătămate„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

De altfel, politistii le multumesc timisorenilor carora le-au cerut ajutorul pentru a-l descoperi pe barbat.

Va reamintim, purtand ochelari si masca de protectie, el a intrat in 26 octombrie, in holul unei banci din centrul Timisoarei, si-a scos portofelul si a mers la unul dintre bancomate, cel mai probabil sa scoata o suma de bani. Cum aparatul nu functiona, s-a mutat la cel de-al doilea, unde, in fanta din care ies banii din ATM, a vazut un teanc de bancnote.

Omul a pus mana pe bani, i-a bagat rapid in rucsacul pe care il avea si a iesit din banca fara sa mai scoata vreo suma de pe propriul card.

Suma de bani luata de individ este de 6000 de euro si fusese depusa de un alt client al bancii, o studenta straina, cu putin timp inainte, insa automatul a respins operatiunea, iar aceasta nu si-a dat seama si a plecat lasand teancul in fanta bancomatului.

Politistii au pornit in cautarea barbatului care si-a insusit suma de bani si chiar i-au rugat pe cei care il puteau recunoste ori aveau informatii despre el sa anunte cea mai apropiata sectie de politie sau sa sune la 112.

Intrucat atunci cand politistii l-au chemat la audieri, timisoreanul identificat s-a prezentat imediat si a restituit intreaga suma de bani tinerei, el nu va suferi consecinte de ordin penal, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version