Opinia Timisoarei

A fost filmat momentul in care un client a fost lovit in cap de acoperisul terasei de la McDonald’s, in plin centru la Timisoara. Video

TIMISOARA. Un incident grav s-a petrecut, duminica seara, pe terasa de la McDonald’s din Piata Victoriei, la Timisoara, cand un client a fost ranit in timp ce se afla la o masa, dupa ce a fost lovit de marchiza.

CITESTE SI: Au scos pistoalele in parcul din spatele catedralei din Timisoara si au talharit un barbat. Atacatorii sunt cinci tineri pe biciclete 

In jurul orei 20.00, omul statea linistit pe terasa, cand o parte din acoperisul din panza, prevazut cu senzor de vant, s-a strans brusc intr-o parte, si l-a izbit drept in cap. Barbatul, mai in varsta, s-a prabusit de pe scaun. Langa el se afla in picioare un alt client care a sarit sa-l ajute.

Imediat cei care au fost martori la intreaga scena au sunat la 112 sa ceara ajutor.

Momentul in care marchiza s-a pliat pe neasteptate a fost filmat de o camera de supraveghere din Piata Victoriei.

 

Clientul a fost preluat rapid de o ambulanta si transportat de urgenta la Spitalul Municipal la Urgente, pentru ingrijiri si investigatii.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili conditiile in care s-a petrecut incidentul. Din primele date, se pare ca este vorba de o defectiune.

Exit mobile version