Opinia Timisoarei

A fost filmat momentul impactului frontal in accidentul cu 10 raniti de la Timisoara. Soferul vinovat depaseste coloana pe linia continua cu 3 secunde inainte de izbitura. Video

TIMISOARA. Accidentul produs marti dupa-amiaza pe centura Timisoarei, in care 10 oameni au fost raniti dupa ce un autoturism a izbit in plin un microbuz si inca o masina, a fost filmat.

CITESTE SI: Accident cu 10 victime la Timisoara. Un microbuz si doua masini s-au izbit. Foto 

Pe imaginile surprinse de o camera de bord montata chiar pe microbuzul implicat, se vede cum soferul care a provocat accidentul langa Giarmata Vii iese din spatele coloanei, patrunde pe contrasens, peste linia continua, chiar pe pod.

Doar 3 secunde sunt din acel moment si pana la impactul frontal, in care conducatorului microbuzului ii era imposibil sa reactioneze.

Va avertizam ca imaginile va pot afecta emotional!

VIDEO

Un barbat în varsta de 29 de ani a condus un autoturism pe Centura Timisoarei, dinspre aeroport spre DN 69, iar la un moment dat a efectuat neregulamentar manevra de depasire si a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un barbat în varsta de 43 de ani, care circula regulamentar din sensul opus de mers, ulterior, autoturismul fiind proiectat intr-un alt autoturism condus de un barbat în varsta de 21 de ani, care circula regulamentar dinspre aeroport spre DN 69.

In urma impactului a rezultat ranirea celor doi conducatori auto in varsta de 29 si 43 de ani, si a 8 pasageri din microbuz (un barbat si 7 femei), acestia fiind condusi la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infracțiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

 

Exit mobile version