Opinia Timisoarei

A fost filmat barbatul care se distreaza tragand maneta de siguranta la noile tramvaie Bozankaya de la Timisoara pentru a le opri. Ce urmeaza? Video

TIMISOARA. Distractie scump platita. A fost descoperit calatorul care a tras maneta de siguranta a unui tramvai Bozankaya, duminica dimineata, la Gara de Nord din Timisoara, si a intepenit pe linie o jumatate de ora garnitura.

CITESTE SI: Tramvai Armonia deraiat si ajuns pe trotuar, la Gara de Nord din Timisoara. Cu cateva ore inainte o Bozankaya s-a blocat in acelasi loc din cauza unui calator. Foto 

Acesta a mai incercat inca o data sa faca acest gest duminica dupa-amiaza intr-un alt tramvai nou, in zona Modern, si a fost filmat. A doua oara nu a mai reusit sa opreasca garnitura.

Reprezentantii STPT au anuntat politia si spun ca-l vor actiona in judecata pe timisoreanul care se ‘distreaza’ in acest fel pentru a recupera cheltuiala cu interventia si refunctionalizarea semnalului de siguranta, dar si cu asigurarea transportului cu autobuze pe aceasta ruta pana la repornirea tramvaiului.

Acelasi individ e autorul altor ispravi. In ianuarie a alertat autoritatile dupa ce a anuntat plasarea unei bombe la mall, iar in Ghiroda a inchis mai multe robinete de gaz la casele localnicilor. A fost internat la Psihiatrie.

CITESTE SI: Au fost prinsi cei care au anuntat ca in Liceul Catolic si la Iulius Mall au fost puse bombe

***

Va reamintim, duminica dimineata, o garnitura Bozankaya a ramas blocata in curba de la Gara de Nord, dupa ce calatorul a tras maneta de siguranta.

Sistemul de protectie s-a activat de indata, tramvaiul s-a oprit imediat si a fost nevoie de o echipa de interventie pentru a-l reporni, timp in care linia a fost blocata.

În această dimineață (duminica, n.r.), în jurul orei 7.20, un tramvai care circula pe Linia 1 a fost blocat la Gara de Nord, după ce unul dintre călători a acționat maneta de siguranță în mod abuziv.
Problema a fost remediată în aproximativ jumătate de oră. STPT a declanşat o anchetă pentru identificarea şi sancționarea persoanei vinovate„, au transmis reprezentantii primariei Timisoara.

Duminica, in curba de la Gara de Nord Timisoara, un tramvai Armonia a deraiat si a urcat pe trotuar. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

FOTO: Facebook/ Viorel Vasadi

Exit mobile version