Opinia Timisoarei

A fost descoperit cadavrul unui copil. Politistii cerceteaza daca ar putea fi vorba de Sebi, baietelul de 7 ani disparut in ianuarie in Arad, cautat saptamani in sir

S-a dat alarma sambata la amiaza, dupa ce la 112 s-a primit un apel inspaimantator. Un cadavrul ce parea sa fie de copil a fost gasit pe un camp din judetul Arad, la aproximativ 10 km de localitatea Vanatori din care in luna ianuarie a disparut un baietel de 7 ani.

Teribila descoperire a fost facuta in jurul orei 12.45, intre localitatile Misca si Vanatori de un cioban, intr-o zona greu accesibila. Au intervenit politistii criminalisti si un procuror.

Trupul neinsufletit, intr-o stare avansata de putrefactie, a fost preluat de catre medicii legisti pentru efectuarea autopsiei care va arata daca este intr-adevar vorba de Sebastian Corbei sau nu.

 

Micutul de 7 ani a fost vazut ultima data pe 9 ianuarie dupa-amiaza la o stână de lângă localitatea Vânători. El plecase de acasă dimineaţa, la joacă în sat, ulterior alăturându-se altor copii pentru a merge la stână însoţiţi de un localnic bătrân. Mama copilului a sunat la 112 în jurul orei 19:00, pentru a anunţa dispariţia, când a constatat că acesta nu se întoarce acasă.
Copilul a fost cautat saptamani la randul de pompieri, politisti, jandarmi si voluntari, dar si cu ajutorul unui elicopter.

UPDATE: Parintii lui Sebastian au confirmat pentru anchetatori ca hainele de pe cadavrul descoperit au fost ale copilului lor.

Criminalistii asteapta acum rezultatele probelor ADN pentru a stabili cu precizie daca trupul neinsufletit apartinea baiatului disparut in ianuarie.

Exit mobile version