Opinia Timisoarei

A fost crima din gelozie. Studenta gasita moarta intr-un apartament din Timisoara a fost omorata de iubitul ei. Ucigasul, incatusat. Video

TIMISOARA. Cercetarile politistilor si ale medicilor legisti au scos la iveala faptul ca studenta descoperita moarta intr-un apartament din Timisoara a fost ucisa.

CITESTE SI: Studenta gasita moarta intr-un apartament din Timisoara

Noi informatii arata ca Andreea Mihaela Morega, tanara studenta la Medicina in Timisoara, in varsta de 21 de ani, a fost omorata cu mai multe lovituri de cutit.

 

Autorul este Mirel Dragomir, un tanar din Caras-Severin, de la Pojejena, pe care politistii l-au depistat si l-au si retinut la cateva ore dupa omor, iar ofiterii de la Serviciul de Investigatii Criminale il audiaza. Este vorba despre fiul proprietarei apartamentului, care era iubitul fetei.

Cei doi erau impreuna de anul trecut si traiau o frumoasa poveste de dragoste, spun apropiatii. S-au certat aprig insa in ultima vreme, iar gelozia i-ar fi luat baiatului mintile si a omorat-o. Atacatorul este si el student la Medicina in anul 3. Facea in paralel si Teologia.

Sambata, in jurul orei 13.30, Mirel Dragomir a ajuns in fata procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis.

VIDEO: George Stefanita

UPDATE: In fata anchetatorilor, Mirel Dragomir, studentul la Medicina in Timisoara care si-a ucis vineri iubita, a marturisit totul.

Le-a povestit ca era impreuna cu Andreea Morega inca de anul trecut din decembrie. Povestea lor de iubire a fost frumoasa pana nu demult cand au inceput sa se certe des.

Vineri, amandoi au fost la facultate, iar dupa ce au terminat cursurile, s-au intors impreuna in apartamentul de pe Dragalina, ce apartinea mamei baiatului.

Au inceput sa se certe, pentru ca tanara i-ar fi spus ca vrea sa-l paraseasca. Apoi chiar s-au batut, iar in incaierare, Andreea l-a ranit la nivelul fetei, provocandu-i o zgarietura pe obrazul drept.

Gandul despartirii i-a tulburat lui Mirel mintile, a insfacat un cutit din bucatarie si s-a repezit asupra fetei. A injunghiat-o in gat. Cand a vazut ca nu mai sufla, a asezat-o pe pat, i-a infasurat parul in jurul gatului si a incuiat camera.

Apoi, a povestit Mirel, s-a spalat de sange, s-a schimbat si a plecat la parinti la Pojejena, unde a asteptat linistit sa fie ridicat de politistii care l-au identificat rapid ca fiind autorul crimei si i-au reconstituit drumul, astfel ca, la cateva ore dupa crima, au mers dupa el in Caras Severin.

Mirel Dragomir a fost adus la Timisoara, unde sambata dimineata a fost audiat de politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale, si mai apoi, la pranz a ajuns fata in fata cu procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis.

UPDATE: Criminalul a fost prezentant sambata dupa-amiaza judecatorilor, care au decis sa-l aresteze preventiv pentru 30 de zile pentru omor.

***

Va reamintim, tanara Andreea Morega, de loc din Baia de Arama, judetul Mehedinti, a fost descoperita fara suflare in apartamentul de pe bulevardul Dragalina, in zona Garii de Nord din Timisoara. Doua fete, intre care sora ucigasului, au gasit-o moarta, cand au intrat in locuinta vineri seara. Tanara de 21 de ani zacea pe un pat si avea sange pe bluza. Fetele au dat imediat alarma la 112, iar la locul tragediei au sosit politistii.

Exit mobile version