Opinia Timisoarei

A ‘fentat’ limitatoarele de viteza. Decizia unui sofer care a dus la un impact frontal pe soseaua Timisoara – Lugoj

TIMIS. Doua masini in care se aflau sase persoane s-au ciocnit vineri seara pe un drum din Timis.

CITESTE SI: Au luat pe sus vanzatorii de flori de pe strazi, la Timisoara. Amenzi date de politistii locali si zeci de buchete confiscate. Foto

Accidentul a avut loc pe soseaua care leaga Buziasul de Lugoj, in centrul localitatii Sinersig. Unul dintre conducatorii auto a fost mai grabit si a vrut sa evite limitatoarele de viteza montate in zona zilele trecute. A patruns pe contrasens, iar autoturismul sau s-a ciocnit frontal cu un altul.

In urma impactului, o tanara de 20 de ani, aflata in masina care mergea regulamentar, a fost ranita.

La fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulantei si politiei.

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a condus un autoturism pe raza localității Sinersig, dinspre municipiul Lugoj înspre orașul Buziaș, iar la un moment dat, în dreptul intersecției cu DC 142, a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani.

În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv o tânără în vârstă de 20 de ani, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

FOTO: lugojinfo.ro.

 

Exit mobile version