Opinia Timisoarei

A doua victorie din amicale pentru Politehnica Timisoara. Alb-violetii au incasat primele goluri

TIMISOARA. Politehnica Timisoara s-a impus cu 4-2 in fata formatiei de Liga a III-a Metalurgistul Cugir, intr-un amical jucat pe stadionul Stiinta.

CITESTE SI: Membru USR intre ‘simplii timisoreni din societatea civila’ chemati de Dominic Fritz sa imparta transparent 3 milioane de lei, banii din primul Buget Participativ al Timisoarei

Timisorenii au controlat inceputul de meci, iar Olariu si Ursu au dat primele avertismente apararii oaspetilor.Golul a picat insa in poarta alb-violetilor. In minutul 24, Pacurar a executat perfect o lovitura libera si a deschis scorul.

Zaluschi putea aduce egalarea pentru timisoreni, insa mingea trimisa de el din lovitura libera in minutul 30 a fost deviata in corner. Trei minute mai tarziu, Ursu il gaseste cu o pasa pe Gerbi, iar atacantul alb-violetilor trimite in poarta. Politehnica a continuat sa atace, iar dupa alte doua minute, la un corner executat de Zaluschi, Giosu a inscris pentru 2-1, stabilin si scorul pauzei, cu toate ca Gerbi a mai punctat o data, dar reusita a fost anulata pentru hent.

Cugirul a avut prima ocazie a partii a doua, Harrison trimitand in corner o minge expediata de Nicula. In minutul 66, Doru Andrei a primit o pasa de la Sintean in careul oaspetilor si a punctat pentru 3-1. Cu 7 minute inainte de final Metalurgistul a redus diferenta de pe tabela dupa reusita lui Udrea, pentru ca doua minute mai tarziu timisorenii sa mai inscrie o data prin Rogosic si sa stabileasca scorul final, 4-2.

Eram si noi preocupati pentru ca in precedentele doua jocuri nu am avut foarte multe realizari. Ceea ce lucram la antrenament se regasea in joc doar partial, doar anumite aspecte. Astazi ne-au iesit si, sigur, este mult de lucru in continuare. Nu neaparat ca schimbam foarte multe, dar incercam sa venim cu un plus pe faza ofensiva, pastrand in acelasi timp siguranta si disciplina pe organizarea defensiva (…) Daca ar fi dupa mine as vrea sa dam cate trei goluri in fiecare meci. Pe fiecare din momentele jocului mai avem de lucru. si pe organizare defensiva, chiar daca in toate aceste meciuri adversarii nu si-au creat foarte multe ocazii de gol sau deloc. Chiar si golurile pe care le-am primit azi nu au venit pe actiuni ale adversarului care ne-a pus in dificultate, au fost niste greseli individuale. Dar sigur, pot aparea in aceasta perioada. Daca vorbim de atac, vrem sa ne cream cat mai multe ocazii, sa avem consistenta. Sunt sigur ca lucrurile acestea se vor rezolva, insa preocuparea e sa se rezolve cat mai repede caci mai avem doua saptamani pana incepe campionatul. Daca discutam de tranzitie, la fel, suntem interesati. Ne bucuram ca si azi am reusit sa inscriem pe astfel de momente, cand recuperam mingea si reusim sa surprindem adversarul pe contraatac. intotdeauna este loc de mai bine. E foarte bine ca avem atitudinea necesara sa incercam si sa avem progres de la saptamana la saptamana”, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii.

Politehnica Timisoara: Devenish-Meares – Oanea, Giosu, Bocsan, Plumbuitu, Vukoje, Lazar, Zaluschi, Ursu, Olariu, Gerbi. Au mai intrat: Pamfile, Scutaru, Sofran, Andrei, Iamandache, Radu, Sintean,Bakos, Erceanu, Cuzmanovici si Rogosic.

Urmatorul amical pentru Politehnica Timisoara este programat in 19 februarie, tot impotriva unei echipe de Liga a III-a, CSC Ghiroda si Giarmata Vii. Ora si locul desfasurarii partidei urmeaza sa fie stabilite.

Exit mobile version