Opinia Timisoarei

A demisionat si un consilier personal al lui Dominic Fritz. A plecat Rudolf Graf

TIMISOARA. Dominic Fritz a ramas fara un consilier personal din prima echipa de la instalarea in Primaria Timisoara.
Arhitectul Rudolf Graf, despre care opiniatimisoarei.ro a scris in mai multe randuri in contextul in care firma fondata de el s-a inscris la mai multe licitatii organizate de municipalitate, a ales sa plece.

CITESTE SI: Firma fondata de un consilier personal al lui Dominic Fritz, dar si cea care s-ar fi ‘autoplagiat’ in proiectul de regenerare a Pietei Traian vor si contractul de 60.000 de euro ca sa faca praf traficul pe sub Bastion si sa mai taie locuri de parcare in centrul Timisoarei

CITESTE SI: Firma fondata de un consilier personal al lui Dominic Fritz vrea contractul de 50.000 de euro ca sa faca documentatia pentru o parcare intre blocuri langa Gara de Nord din Timisoara 

Potrivit reprezentantilor Primariei Timisoara, Rudolf Graf s-a despartit amiabil de Dominic Fritz si a plecat in Republica Moldova unde se va afla in echipa unui proiect de dezvoltare urbana la Chisinau.

Este o onoare pentru mine ca am fost parte din aceasta echipa! Si simt ca raman oarecum parte din ea si in viitor! Sunt mandru de faptul ca pentru Piata Victoriei organizam un concurs de solutii international impreuna cu Ordinul Arhitectilor din Romania, pentru a gasi cea mai buna solutie de amenajare, fiindca Timisoara merita ce este mai bun in Europa. Sau ca in zona Traian si Calea Sagului pornesc doua proiecte majore care vor schimba fata orasului. Raman atasat de aceste proiecte in continuare. Accept insa aceasta provocare noua in republica Moldova deoarece cred in cooperarea internationala si stiu din proprie experienta cat de greu ii este unei tari la marginea Europei atunci cand ramane singura in fata unor provocari uriase”, a transmis Rudolf Gräf.

Primarul Timisoarei are in schema 6 consilieri personali, iar prima echipa a suferit mai multe modificari de-a lungul primilor doi ani de mandat. Odata cu plecarea lui Rudolf Graf, Dominic Fritz se bazeaza in continuare pe sfaturile celor 5 ramasi, pana la completarea formatiei: Val Muresan, Simona Fit, Monica Schneider, Carmen Proteasa si Bogdan Marta.

Marti, o alta demisie rasunatoare se inregistra in CLT. Consilierul local USR Aida Szilagyi si-a anuntat retragerea dupa ce a fost dovedita ca a sfidat legea si a construit un bloc fara autorizatie in Timisoara.

CITESTE SI: Userista Aida Szilagyi demisioneaza din Consiliul Local Timisoara, dupa ce instanta a stabilit ca a ridicat un bloc fara autorizatie

 

Exit mobile version