Opinia Timisoarei

A DEMISIONAT directorul Colterm Timisoara. Cine preia interimatul?

TIMISOARA. Colterm este de astazi o regie fara director, dupa ce Mircea Cristian a decis sa renunte la functia sa.

CITESTE SI: Sa te mai plangi la Protectia Consumatorului Timisoara? O faci degeaba. Prin ce a trecut un timisorean care a depus o reclamatie 

Numit la conducerea regiei de termoficare in urma doi ani si jumatate, mai intai ca interimar, si apoi director cu puteri depline, Mircea Cristian si-a depus demisia. Postul nu a ramas liber, iar interimatul va fi asigurat in urmatoarele doua luni de drectorul tehnic al regiei, Emil Serpe.

Si-a depus prerogativele de director general pana la organizarea concursului, pentru ca peste 120 de zile se va organiza concurs pe post. Le-a preluat domnul director tehnic dezvoltare, Emil Serpe. E o demisie, un act unilateral. Motivele nu le stiu, le poate spune doar omul care a demisionat„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ofelia Herghelegiu, purtator de cuvant al Colterm.

CITESTE SI: Ti se rupe sufletul! Lasat in ger de copii, un bunic degerat a fost salvat cu ajutorul groparilor unui cimitir din Banat

In ultimul plen de Consiliu Local, Colterm trebuia sa prezinte un raport de redresare a societatii, insa a cerut un ragaz de o luna pentru ca documentatia sa fie pusa la punct. Consilierii locali au acceptat sa prelungeasca depunerea raportului pana in data de 15 februarie.

Exit mobile version