Opinia Timisoarei

‘A dat-o peste cap prin aer, tremura toata’. Fata de 18 ani izbita de o masina pe trecerea de pietoni in Timisoara. Video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie in Timisoara, marti dupa-amiaza. O fata de 18 ani a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni in cartierul Mehala, in jurul orei 16.00.

CITESTE SI: Planul Rosu de Interventie, activat langa Timisoara, dupa un accident intre un autocar si un tir. 19 oameni raniti. Foto si video 

Imaginile de mai jos ne-au fost trimise pe adresa redactiei de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim. El a vazut tot ce s-a intamplat si a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor.

Cititorul opiniatimisoarei.ro, care a fost martor la accident, povesteste ca soferul mergea cu 60-70 km/h. In urma impactului, tanara lovita a zburat prin aer si s-a dat peste cap, inainte sa se prabuseasca pe asfalt, iar apoi secunde bune a tremurat fara sa-si poata misca mainile si picioarele.

O ambulanta a preluat-o pe fata si a transportat-o de urgenta la spital. Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul si cine a trecut pe culoarea rosie a semaforului.

Un barbat in varsta de 55 de ani a condus un autoturism pe strada Closca dinspre bld. Cetatii inspre strada Ovidiu Balea, iar la intersecția cu strada Vuk Karadzic a surprins si acrosat un pieton, respectiv o tanara de 18 ani. In urma impactului, a rezultat o victima, respectiv tanara in varsta de 18 ani, care a fost transportata la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.
In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarșirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

 

 

Exit mobile version