Opinia Timisoarei

A crezut ca se va imbogati, dar a fost ‘saltat’ de politisti. Ce a putut sa faca un barbat din Timis?

TIMISOARA. A crezut ca face afacerea vietii lui, insa a platit mai mult decat s-ar fi asteptat. Este vorba despre un barbat din Ciacova, care a ajuns pe mana politistilor, dupa ce a furat un card bancar si a incercat sa scoata bani de pe el.

CITESTE SI: Timisorenii au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva amnistiei si gratierii

Totul s-a intamplat duminica, in localitatea timiseana Ciacova. Barbatul de 43 de ani s-a dus la targul din oras, iar cand a prins momentul, a bagat mana in poseta unei femei si a furat portofelul. Imediat a dat fuga la bancomat, in speranta ca va reusi sa scoata o mica avere.

CITESTE SI: Zeci de oameni cu suflet mare au iesit sa isi ajute semenii la Timisoara. Haine si incaltaminte pentru oamenii strazii in Parcul Central. FOTO!

Insa bucuria i-a fost scurta, pentru ca politistii l-au prins chiar in timp ce incerca sa scoata banii din ATM.

Politistii au inceput imediat cercetarile si nu mica le-a fost mirarea cand au descoperit ca barbatul nu era la prima abatere. Acesta mai furase portmoneul unei femei in luna noiembrie, din care a furat 900 de lei.

CITESTE SI: Cati bani vin, la Timisoara, de la bugetul national, pentru noua cladire a Spitalului de Copii? Totul a fost stabilit!  

Acum, oamenii legii i-au intocmit barbatului dosar penal pentru furt si l-au retinut pentru 24 de ore. De asemenea, politistii incearca sa afle daca timiseanul a mai comis si alte infractiuni.

Exit mobile version