Opinia Timisoarei

A bagat cutitul in propriul frate. Rafuiala terminata-n sange langa Timisoara. Atacatorul e un criminal recidivist. Foto

TIMISOARA. Scandal teribil intre doi frati, sfarsit in sange la doi pasi de Timisoara. Un barbat a ajuns in stare critica la spital.

CITESTE SI: Mazga cleioasa ce inghite Timisoara. S-a format din stratul de frunze nematurate amestecate cu noroi si zapada. La tine in cartier e asa ceva?

S-a intamplat intr-o casa din localitatea Carani. Cei doi frati, unul de 61 de ani si celalalt de 42, s-au cinstit pana au pierdut sirul paharelor si s-au luat la cearta, amintindu-si de datorii mai vechi. La un moment dat, alcoolul i-a luat mintile celui mai in varsta, care a insfacat un cutit si i l-a infipt in piept fratelui mai mic. Omul s-a prabusit la pamant intr-o balta de sange.

Niste vecini care au auzit scandalul au alertat politia, astfel ca o ambulanta a fost chemata in ajutor, iar barbatul a fost transportat in cea mai mare graba la Spitalul Judetean, unde a fost internat in stare critica.

Doar norocul a facut ca lama cutitului sa treaca milimetric pe langa inima.

Fratele agresiv a fost ridicat imediat de politisti.

Astazi, barbatul de 61 de ani a ajuns in fata judecatorilor la Timisoara, care au decis sa-l aresteze preventiv pentru urmatoarele 30 de zile. E cercetat in continuare pentru tentativa de omor.

 

Barbatul e recidivist. A iesit din inchisoare in 2017, dupa ce ispasise o pedeapsa de 7 ani pentru omor. Individul si-a omorat vecinul.

Exit mobile version