Opinia Timisoarei

A amenintat cu moartea un politist intr-un live pe Facebook, acum e in arest la Timisoara

TIMISOARA. La mai bine de doua saptamani dupa ce un politist a fost amenintat in sectia de politie de un mopedist, un alt barbat a prins curaj si a facut acelasi lucru.

CITESTE SI: Un politist si familia sa, amenintati cu moartea. Scandal monstru in sectia de politie, la Timisoara 

De aceasta data este vorba despre un barbat de 47 de ani, din Biled, care in seara de 29 noiembrie a facut o transmisie live pe Facebook si l-a amenintat cu moartea pe un politist.
Agentul l-a recunoscut si si-a chemat colegii in sprijin. Acestia l-au retinut pe barbat pentru 24 de ore.

In fapt, s-a retinut ca inculpatul in noaptea de 29.11.2023, in jurul orei 23.00, l-a amenințat prin intermediul unei postari live pe rețeaua de socializare Facebook pe un ofiter de politie din cadrul I.P.J. Timis – Politia Municipiului Timisoara, cu acte de violenta si cu moartea, in scop de razbunare, in legatura cu exercitarea atributiilor de serviciu, amenintari care au fost de natura a produce persoanei vatamate o stare de temere„, au transmis reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara.

Omul a fost prezentat magistratilor, care au decis ca acesta sa isi petreaca urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor.

Va reamintim, acesta este al doilea caz in ultima luna in care un politist este amenintat. In precedenta situatie, un mopedist a fost prins de agentii de la Rutiera fara permis si a refuzat sa mearga la spital pentru a i se recolta probele biologice. Barbatul a ajuns la Sectia 4 de Politie Timisoara, unde a inceput sa-l injure si sa-l ameninte pe politistul care ii lua declaratii, spunand ca il bate si ca ii omoara familia.

Intreaga scena a fost inregistrata de camera de corp a politistului.

Exit mobile version