Opinia Timisoarei

A ajuns la 0,25 la mie rata de infectare cu COVID in Timisoara. Avem 43 de pacienti cu coronavirus in spitale, 6 in Terapie Intensiva

TIMISOARA. Autoritatile au anuntat bilantul ultimelor 24 de ore in Timis, care indica 9 noi cazuri de imbolnavire cu COVID, dupa efectuarea a 1469 de teste, din care 599 teste rapide, si niciun deces.

CITESTE SI: Peste 300 de noi imbolnaviri cu COVID si 8 decese, in Romania, in ultimele ore. 9 cazuri noi de coronavirus in Timis 

Cele 9 cazuri noi de coronavirus sunt: 4 la Timisoara, 1 la Racovita, 1 la Periam, 2 la Giroc, 1 la Cenad.

In Timis, rata de infectare cu coronavirus este de 0,16 la mie, in crestere fata de ieri, iar la Timisoara e 0,25 la mia de locuitori, mai mult ca in urma cu o zi.

De asemenea, avem localitatea Parta in care rata de infectare a trecut de 1,5 la mie – 1,64 rata de incidenta.

Va reamintim ca aceste date, furnizate de Directia de Sanatate Publica, se calculeaza la 14 zile de referinta dintr-un total de 17, care sa cuprinda si retestarile, chiar daca nu s-au inregistrat cazuri noi.

Sunt 43 de pacienti, deopotriva confirmati si suspecti de coronavirus, internati in spitalele din Timis, dintre care 6 in Terapie Intensiva.

De la inceputul pandemiei, in Timis s-au inregistrat 54.590 infectari cu coronavirus, iar 1296 de oameni au pierdut lupta cu boala.

Exit mobile version