Opinia Timisoarei

Debut cu dreptul pentru handbalistii de la SCM Poli Timisoara in a doua parte a play-off-ului

TIMISOARA. SCM Politehnica Timisoara a trecut de Minaur Baia Mare in prima confruntare din grupa locurilor 5-8, adica a echipelor ce au pierdut in faza sferturilor de finala.

CITESTE SI: EXCLUSIV. E oficial! Timisoara nu va da inapoi cele 6 milioane de euro din proiectul de Reabilitarea a malurilor canalului Bega. Anuntul ministrului Transporturilor in privinta vaporaselor 

Banatenii, invinsi la general cu „cantec” de CSM Bucuresti, 1-2, in faza anterioara, s-au impus cu 32-26 (15-14) intr-un meci cu doua parti distincte. In prima, jocul a fost echilibrat, violetii trecand si prin momente mai putin placute dupa eliminarea lui Paius. In a doua parte, banatenii au controlat jocul si au obtinut o victorie categorica.

Meciul al doilea al confruntarii Timisoara – Minaur va fi la Baia Mare, duminica, de la ora 17. Cele doua echipe s-au mai intalnit in acest sezon, pana la confruntarea din grupa 5-8, de trei ori. Banatenii au invins acasa in sezonul regulat, apoi au pierdut in Maramures, lucru ce a facut ca echipa sa nu intre in primele 4 clasate si sa aiba astfel avantajul terenului propriu in sferturi.

CITESTE SI: Informatica Timisoara invinge clar la Iasi si poate ajunge in finala Campionatului National de fotbal in sala 

In plus, cele doua grupari de traditie ale handbalului romanesc s-au mai confruntat si in semifinalele Cupei Romaniei, la Constanta, violetii avand atunci castig de cauza.

Marcatorii Politehnicii din acest joc: Sania 6, Marjanovic 6, Santeiu 6, Krsto Milosevic 5, Orbovic 2, Lasica 2, Neamtu 2, Paius 1, Savic 1.

Exit mobile version