Opinia Timisoarei

Prima plecare a iernii de la Ripensia. Un fotbalist cu doar trei meciuri in acest campionat a parasit formatia ros-galbena

TIMISOARA. La patru zile de la ultimul meci din 2020, Ripensia Timisoara a anuntat si prima despartire.

CITESTE SI: Prima plecare de la Politehnica Timisoara. Despartire dupa doi ani 

Portarul George Paduraru nu va mai face parte din lotul formatiei pregatite de Cosmin Petruescu in viitor. Goalkeeper-ul a pierdut batalia pentru postul de titular cu tanarul Dobre.

Paduraru a evoluat in trei partide in acest sezon, dintre care doar in cea cu Aerostar Bacau nu a primit gol. A mai evoluat in fata lui ASU Poli, cand a incasat doua goluri, ambele din penalty, dar si in deplasarea de la Slobozia, cand a primit tot doua goluri.

Ripensia UVT a încheiat raporturile contractuale cu portarul George Păduraru. Păduraru a apărat culorile Ripensiei în ultimii doi ani și jumătate, fiind un exemplu de seriozitate și profesionalism. Pe această cale, clubul nostru îi mulțumește lui George pentru tot ce a făcut pentru ”Ripi” și îi urează mult succes în tot ceea ce și-a propus în cariera fotbalistică„, a transmis clubul timisorean la despartirea de Paduraru.

George Paduraru a ajuns la Ripensia in anul 2018, venind de la CSM Lugoj. In cariera a mai trecut pe la National Sebis si CS Hunedoara.

In alta ordine de idei, Ripensia Timisoara este in vacanta si va relua antrenamentele in 10 ianuarie.

 

Exit mobile version