Alianța Dreapta Unită își prezintă candidații din județul Timiș. Dominic Fritz: „Vom câștiga Primăria Timișoara, iar Alin Nica va câștiga președinția Consiliului Județean dar dincolo de asta că vom câștiga și primării importante în tot județul.” (P)

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, și Ligia Dugulescu, președinta PMP Timiș, au prezentat o parte din candidații Alianței Dreapta Unită pentru alegerile din 9 iunie. Dominic Fritz a declarat: „Sunt aici împreună cu președintele Consiliului Județean, Alin Nica, și avem încredere că putem nu doar să continuăm munca bună pe care am făcut-o fiecare, conducând instituția noastră, ci și că împreună putem să deschidem un nou capitol în județul Timiș.”

Alin Nica a spus: „Suntem astăzi aici, alături de candidați ai Alianței Dreapta Unită și ai partidelor componente din această alianță. Ne punem speranța că vom transmite mai departe acest mesaj de unitate și luptă pentru curățarea clasei politice, pentru o administrație curată și eficientă în interesul oamenilor.”

Au fost prezenți candidați din 12 localități din județul Timiș, unii candidând pentru al doilea mandat, iar alții fiind pentru prima dată în cursa electorală.

Horia Bugarin, primarul comunei Dumbrăvița și candidatul Alianței Dreapta Unită (ADU) la primăria Dumbrăvița, este un lider cu o viziune clară pentru dezvoltarea comunității sale. Cu o educație solidă și o experiență managerială de peste 17 ani, Horia a demonstrat că poate transforma viziunea în realitate. Sub conducerea sa, comuna a văzut realizări semnificative, cum ar fi construcția unei noi școli, inaugurarea primei creșe și implementarea de proiecte finanțate din fonduri europene.
Dominic Fritz a afirmat: „Horia Bugarin a intrat în politică acum patru ani cu multă încredere în potențialul Dumbrăviței. A deschis primul liceu, urmează prima școală nouă în Dumbrăvița, a făcut o creșă nouă și a atras fonduri europene în sume record. Horia este un om al corectitudinii.”

Andrei Tița, primarul comunei Cenad și candidatul Alianței la primăria Cenad, este nu doar unul dintre cei mai tineri primari din țară, ci și un exemplu remarcabil de tânăr lider în administrația locală. Inițiativele sale reflectă o viziune coerentă pentru comună și demonstrează un angajament profund față de dezvoltarea durabilă și modernizarea acesteia. Dominic Fritz a spus: „Andrei Tița nu este doar unul dintre cei mai tineri primari din România, este și un exemplu și o inspirație pentru liderii tineri din administrația locală care reușesc cu adevărat să adune comunitatea în jurul lor pentru o dezvoltare durabilă și modernă.”

Denis Inași are 29 de ani, este de profesie economist și, în ultimii 3 ani și jumătate, a fost viceprimarul comunei Lenauheim. Este un tânăr dedicat comunității în care trăiește și are o viziune modernă pentru comuna sa. Dominic Fritz a declarat: „Denis Inași este unul dintre cei mai tineri viceprimari din județ. Sunt absolut sigur că în 2024, cu toată experiența de viceprimar și cu toată încrederea pe care cei din Lenauheim o au în el, pentru că au văzut ce a muncit în ultimii patru ani, va câștiga Primăria Lenauheim.”

Teodora Crainic este consilieră USR în Consiliul Local Sacoșu Turcesc. De profesie biolog și actualmente assistant manager într-o companie din Timișoara, Teodora este curajoasă, crede în semenii săi și este un excelent comunicator. Din 2020, le-a demonstrat cetățenilor din Sacoșu Turcesc că reprezintă o alternativă onestă la modul de gândire și felul de a face lucrurile în administrația publică locală. Dominic Fritz a spus: „Teodora este o femeie impresionantă, o femeie puternică și următorul primar din Sacoșu Turcesc. Este curajoasă și, în calitate de consilier local în ultimii patru ani în Sacoșu Turcesc, a arătat comunității un nou mod de a face politică, un mod onest care se adresează cetățenilor. Teodora are o viziune nouă, de care Sacoșu Turcesc are nevoie.”

Erwin Floroni, candidatul Alianței Dreapta Unită (ADU) pentru primăria municipiului Lugoj, este un respectat medic primar în Chirurgie Generală la Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj. Cu o carieră dedicată îngrijirii sănătății și o experiență valoroasă ca fost manager al aceluiași spital, Erwin Floroni aduce o perspectivă profundă asupra nevoilor comunității. În timpul pandemiei, a condus spitalul cu o viziune clară pentru îmbunătățirea serviciilor medicale, demonstrând abilități de leadership și un angajament ferm pentru binele lugojenilor. Dominic Fritz a spus: „Erwin Floroni este capabil, muncitor și nu acceptă ‘nu se poate’. Dacă vă plimbați cu Erwin Floroni prin Lugoj, vă dați seama de ce va fi el următorul primar: pentru că toată lumea îl știe și îl apreciază, nu pe cuvinte, ci pentru că a dovedit cu fapte că merită încrederea oamenilor.”

Cristian Amza, candidatul ADU la primăria Giroc, are 42 de ani, este economist de profesie și tatăl a doi copii. Este membru fondator USR Timiș, președintele organizației din Giroc, iar din 2020 este și consilier local. Profesional, a activat 18 ani în sectorul privat, în contabilitate și consultanță de afaceri și management, iar de doi ani și jumătate ocupă poziția de administrator special al Colterm, acceptând provocarea conducerii acestei societăți prin apele tulburi ale procedurii insolvenței. Suntem încrezători că, alături de echipa din Giroc, Cristian va fi următorul primar al acestei localități. Dominic Fritz a declarat: „Cristi Amza este un om al cifrelor, un om serios, un om muncitor. De patru ani și-a asumat conducerea Colterm ca administrator special din partea municipiului și el este omul care a reușit să ducă Colterm prin două ierni.”

Florian Feraru, candidatul ADU la primăria Giarmata, are 54 de ani, a fost ofițer de artilerie și rachete, fost reporter militar la Radio Timișoara, de profesie inginer geodez, topograf, absolvent al UPT secția cadastru și cu o diplomă în management social. Conduce de 19 ani o societate de cadastru și a participat tehnic la toate proiectele importante de infrastructură din județul Timiș și nu numai. Ligia Dugulescu a spus: „Florian este un om special, toți cei care-l cunosc știu de ce este atât de respectat și prețuit. Este un profesionist care de peste 19 ani conduce o firmă de cadastru și un consilier local care și-a slujit comunitatea din Giarmata în ultimii patru ani. Este un om care va aduce soluții și căruia îi pasă de oameni.”

Alina Wyhnalek, candidata Alianței Dreapta Unită la primăria Ghilad, în vârstă de 48 de ani, născută la Timișoara, necăsătorită și mama unei fetițe, este absolventă a Facultății de Drept și Științe Economice și este în prezent consilier juridic la Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara. Are o bogată experiență în administrația publică locală (ADETIM, Direcția de audit public a ACOR, secretar general Parța) și consultanță/ management proiecte fonduri europene nerambursabile. Alin Nica a spus: „Cu o bogată experiență administrativă, Alina are bazele pentru a face performanță în administrație și, mai mult decât atât, este și consultant și manager în fonduri europene.”

Ioan Coita, candidatul ADU la primăria Cărpiniș, este născut și crescut în comuna Cărpiniș, una dintre cele mai mari și mai vechi comune ale Timișului. Este absolvent al Universității de Vest din Timișoara, specializarea traductologie, iar momentan este un antreprenor local de succes, un om care tratează pe toată lumea cu respect, un familist convins și un om care s-a hotărât să lupte alături de mine și echipa mea pentru județul Timiș. Alin Nica a spus: „Având studii de traductologie, Ioan știe să traducă foarte bine emoțiile și gândurile oamenilor în proiecte concrete pentru comuna sa, Cărpiniș.”
Patriciu Rafael Suciu, candidatul ADU la primăria Ghiroda, este născut și crescut în Giarmata Vii, are 34 de ani, este căsătorit și tatăl a doi copii. Rafael este absolvent al Facultății de Teologie și lucrează la biserica din Giarmata Vii. Alin Nica a spus: „M-am întâlnit cu Rafael în Ghiroda la târgul apicol acum câteva săptămâni și încă de atunci era în mijlocul comunității și încerca să își promoveze proiectele în directă relație cu oamenii locului.”

Raul Stăneață candidează din partea Alianței Dreapta Unită pentru primăria Săcălaz. Raul este unul dintre cei mai tineri candidați ai Alianței – are 27 de ani, este ambițios și dornic să aducă schimbarea în bine de care Săcălazul are mare nevoie. Este absolvent al Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara și este de profesie inginer zootehnist. A finalizat, de asemenea, și două masterate în cadrul aceleiași universități. De la absolvirea facultății, a profesat ca inginer zootehnist, fiind în același timp antreprenor și administrator al propriei societăți. Raul este căsătorit și are o fetiță. Are de partea lui energia pe care ți-o conferă tinerețea și hotărârea celui care a decis să intre în politică pentru că își dorește să demonstreze, împreună cu echipa lui, că acolo unde există implicare, lucrurile se pot schimba. Alin Nica a spus: „Mă regăsesc oarecum în Raul, pentru că revăd acele momente de început, cu dinamismul și energia pe care tinerețea ți-o dă, de a schimba lucrurile, de a muta munții, mai ales într-o comună ca Săcălazul, o comună foarte tulburată politic și administrativ.”

Ion Goșa candidează din partea Alianței Dreapta Unită pentru comuna Dudeștii Noi. Are 55 de ani, este căsătorit de 30 de ani și are 2 copii. De profesie este zootehnist. Și-a început cariera politică acum mai bine de 20 de ani. A fost consilier local, viceprimar și în prezent este primar în comuna Dudeștii Noi. Alin Nica a spus: „Ion Goșa este omul care mi-a fost alături încă din 2004, de la începuturile administrației. În 2004, candidatul PSD se numea Mita, acesta era numele de familie, iar președintele organizației PSD locale era Jula. Deci cu Mita și cu Jula PSD ne-am luptat în 2004, iar iată acum, la 20 de ani distanță, aceste metehne nu s-au vindecat la PSD.”

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită”) și distribuit de operatorul economic SC Ripensis Media Trust SRL. Cod unic de identificare 21240009.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cine sa va mai voteze ,cățeilor progresisti? După ce ne-ati ținut în cușcă și am fost amendat în biserica de Sf. Andrei 2021 ? Papusari globalisti -neterminati, curcuristi

    • Zi merci ca ai scapat cu viata, conspirationistule, fitz’ar votu’al dracului!

  2. Sub indrumarea lui Dominic vom castiga categoric aceste alegeri!

  3. # vaccinarea obligatorie
    # parinte 1 si parinte 2
    # rapel
    # gender fluid
    # izoleta
    # revolutia bunei guvernari
    # lgbtq
    # studii de fezabilitate fara finalitate
    # parade pride

    • Trenul are mai multe clase ca asta dar din pacate asta are drept de vot, toti ca asta au, toti vin la vot, stiti deja cu cine voteaza la cate clase are, iti dicteaza tie astfel viata in tzara asta minunata dar din pacate populata de ei totodata – si asta deja de 34 ani. Sa vedem atunci cati mai ramanem in dimineata zilei de 10 iunie, din cauza lor.

      • Ai dreptate. Din pacate asta e poveste din ’90 incoace. Imi amintesc cum zbierau descreieratii cand au aparut Ratiu si Campeanu. Exact cum fac astia azi la adresa normalitatii. In anii 90 scuipau pe afise si pupau chipul iliescian. Acum, daca ii intrebi, zic ca nu aveam ce face, ca Iliescu era singura sansa la stabilitate. Analfabeti functional care, nici astazi, nu inteleg lumea in care traiesc. Si sunt cei mai multi in Ro, de aici si conditia noastra…

    • Dominik n-a facut nimic (bun) numa prostii