Tragedie. O fetita de 4 ani a murit la spital in Timisoara, dupa ce a tasnit in fata unei masini

TIMISOARA. Nenorocire pe o strada din Orastie, judetul Hunedoara. Lasate nesupravegheata, o fetita de numai 4 ani a traversat in fuga drumul si a fost lovita de o masina vineri seara.

CITESTE SI: Aproape 600 de soferi care au parcat pe pistele de biciclete din Timisoara, amendati de politistii locali 

Micuta a fost grav ranita. Soferul a luat-o si a dus-o de urgenta la Urgente la Orastie, unde medicii au decis sa o transfere la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara.
Din nefericire, copila nu a rezistat.

O fetiță de patru ani a sărit în fața unui autoturism care circula pe strada Pricazului, din Orăștie, fiind rănită, după care a fost dusă de conducătorul auto la UPU Orăștie.
Ulterior, fetița de 4 ani, care, lăsată nesupravegheată de părinți s-a angajat în traversarea străzii Pricazului în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind accidentată grav, a decedat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu precizie cum s-a produs tragedia.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Părinții uciși cu pietre.

  2. In ROMANIA e CARNAGIU de la soferi, Cu complicitatea sefilor POLITIEI INCOMPETENTE si NEPASATOARE, numiti pe pile de partide CORUPTE
    La del ca toti MINISTRII😡 cu complicitatea celui mai NEPASATOR al țării PrimTuristul Johannis