Esec pentru CSM Lugoj in deplasarea de la Voluntari. Voleibalistele banatene joaca pentru calificarea in semifinale in propria sala

TIMIS. Dupa o victorie clara in primul meci al seriei cu Voluntariul, voleibalistele de la CSM Lugoj a pierdut a doua partida in fata formatiei ilfovene.

CITESTE SI: Se pregateste amenajarea celor 4 sensuri giratorii care vor rezolva problemele de trafic si accesurile in zonele comerciale si de locuinte din comuna Giroc de langa Timisoara 

CSM Lugoj a inceput in forta intalnirea de la Voluntari si si-a adjudecat primul set la mare lupta, 25-23. Cel de-al doilea act a fost unul la fel de disputat, cu ambele echipe la conducere pe tabela, insa a revenit cu acelasi scor gazdelor.
In actul al treilea, Voluntariul a fost mai sigura atat in atac, cat si in faza de aparare si a reusit sa se impuna la 6 puncte diferenta, 25-19. Detinatoarele Supercupei Romaniei au condus si in setul al patrulea, dar ilfovencele nu le-au permis sa se desprinda pe tabela. Voluntariul a fost mai atenta pe final de set si a avut castig de cauza, impunandu-se cu 25-23.

Astfel, cu acest 3-1 la seturi pe teren propriu ilfovencele duc duelul pentru calificarea in semifinalale campionatului in meci decisiv, care se va disputa insa la Lugoj. Partida este programata sambata, 1 aprilie, de la ora 18:30.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.