Carusel de evenimente in Iulius Town Timisoara: spectacole de magie si iluzionism, teatru de papusi si alte surprize!

Timişoara. Iulius Town devine scena unui amestec inedit de lumi exuberante. Joi, cu Treasure Hunt OSUT, locațiile Iulius sunt însuflețite de bucuria descoperirii și de ritmul plin de viață al căutătorilor neobosiți, în timp ce sâmbătă ai parte de reprezentații neconvenționale, care vor încânta publicul cu numere impresionante, animate de fervoarea spectacolului de magie.  Duminica vine cu bucurie pentru copii şi o invitaţie la teatru de păpuşi.

Iulius Town a acceptat provocarea Treasure Hunt, o inițiativă a Organizaţiei Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara (OSUT)Joi, 20 octombrie 2022, de la ora 16:00, 6 echipe de studenți vor intra într-o cursă plină de entuziasm, în încercarea de a ajunge la cele mai multe checkpoint-uri, în cel mai scurt timp. La final, după ce câştigătorii se vor bucura de premiile oferite, OSUT Band va crea o atmoferă unică, pe care să o ții minte toată studenția.

Sâmbătă, 22 octombrie, poți călători în jurul lumii, dar poți fi, mai ales, parte a unei expediţii de-a lungul unor universuri captivante, în lumea magiei și a curajului de a depăși limite. Astfel, în intervalul orar 14:00- 19:00, te invităm la evenimentul care dă startul festivalului „Time For Magic”. Vino în Iulius Mall, în zona Atrium, unde invitați speciali te vor impresiona cu numere de magie, într-o alăturare fascinantă de muzică, improvizație, efervescență și emoție. Dorian Popa va levita într-un număr spectaculos pus în scenă de magicianul Lorenzo-Cristian, iar iluzionistul Johannes va aduce numere de senzație, chiar sub ochii tăi.

Vei avea parte de concursuri şi de sesiuni antrenante cu dansatorii profesionişti de dans sportiv, street dance sau dans de societate. Vibe-ul şi atmosfera electrizantă vor fi date de DJ Stafie, care va fi, de asemenea, protagonistul unui număr surpriză de magie.

Experimentează arta ca mijloc de dezvoltare spirituală! Aceasta este invitaţia adresată de centrul Meditaţia Sahaja Yoga din Timişoara, în zona Family Plaza din Iulius Gardens, acolo unde sâmbătă, de la ora 17:00, va avea loc spectacolul „Arta care iluminează”. Muzica indiană clasică Bhajan si Qawwali şi momentele de dans Kuchipudi (spectacol de dans-dramă clasic indian) se vor împleti cu sesiunile de meditaţii, transformând timpul petrecut în aer liber într-o relaxare totală.

Şi în această duminică, de la ora 11:00, cei mici sunt aşteptaţi la o sesiune de teatru de păpuşi, în piaţeta Splend’Or din Iulius Mall, la piesa „Magazinul Fermecat”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.