Soacra si nora, oprite de politistii de frontiera la Cenad. Cum a incercat o copila de 15 ani sa isi scoata bebelusul din tara

TIMIS. Calatorie intrerupta de politistii de frontiera de la Cenad pentru o mama minora, bebelusul ei si bunica micutului, in noaptea de marti spre miercuri.

CITESTE SI: Baiat de 16 ani prins cu droguri pe strada la Timisoara. Ce le-a spus mama lui politistilor locali

Mamica are doar 15 ani si se afla alaturi de soacra ei intr-un microbuz ce avea ca destinatie Belgia. Autovehicolul a fost oprit pentru controlul de rutina la o jumatate de ora dupa miezul noptii.

In urma verificarilor, pe bancheta din spate a masinii de transport, oamenii legii au descoperit un bebelus ascuns sub o patura.

Numita M.G. a declarat ca ea si mama copilului intentionau sa duca copilul cu ele in Belgia si au apelat la aceasta metoda deoarece nu aveau documente legale care sa le permită calatoria cu minorul in strainatate. Aceasta a incercat sa ii faca minorului pasaport, dar din cauza faptului ca si mama este minora avea nevoie si de acordul tutorelui mamei minorei pentru eliberarea documentului de calatorie„, transmit reprezentantii. Poltiei de Frontiera.

Oamenii legii le-au intrerupt calatoria celor doua femei si a bebelusului si vor fi cercetate pentru participatie improprie la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. oare de ce nu ne vor holandejii „pä sengän”?…intreb si eu pentru un prieten

  2. Cra…craaa…. Cra! Craaaa! Cra-cra-cra! Craaa!